Du spørger måske: “Hvordan får IRS min betaling?” Du er ikke den eneste. Mange amerikanere stiller det samme spørgsmål. Der er mange måder, du kan få dine penge fra regeringen uden nogensinde at skulle gå ind i IRS. Du kan foretage en betaling online via IRS-webstedet på en række måder, herunder ved hjælp af en digital tegnebog. Denne betalingsmetode er lidt mere kompleks, end du måske tror. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan du kan foretage sikre onlinebetalinger.

Du kan se den anslåede dato for din betaling ved hjælp af IRS’s Get My Payment Tool. Hvis du er berettiget, kan du også se, om din betaling vil blive foretaget ved direkte indbetaling. Hvis du ikke bruger direkte indbetaling, er det ikke usædvanligt, at oplysningerne ændres. Det er muligt at vende tilbage inden for 24 timer for at bekræfte, at det stadig er tilgængeligt. Du skal være opmærksom på, at du ikke modtager en opdatering, så snart du indsender formularen. Derfor bliver du nødt til at fortsætte med at tjekke tilbage ofte. IRS vil ikke have dig til at vente på, at dine penge ankommer.

En yderligere betaling kan foretages til visse personer baseret på indkomst. Skatteydere, der var en børnemodtager af føderale ydelser, kan modtage en indhentningsbetaling på $ 500. Du kan spore din betaling ved at downloade kvitteringen til din computer og kontrollere dens status. For at finde ud af, om din betaling er modtaget, kan du tjekke “Få min betaling” på IRS.gov.

IRS advarer skatteydere om at være forsigtige med at blive narret til at give personlige oplysninger via sms-svindlere. Svindlere bruger phishing-teknikker til at få dine personlige oplysninger. Det er vigtigt at være sikker. IRS vil ikke bede om personlige oplysninger via elektronisk kommunikation eller sende uvelkomne meddelelser. For at modtage dine stimulusbetalinger skal du dog registrere dig. Spam-e-mails kan indeholde malware, så sørg for at tjekke din spam-mappe.

IRS lancerede et online værktøj, der giver dig mulighed for at spore oplysninger om direkte indskud og stimuluschecks. Denne applikation er beregnet til at være nyttig for mange. Refinansiering af dit realkreditlån kan hjælpe med at reducere dine månedlige realkreditbetalinger. Du kan også styre dine penge bedre ved at refinansiere dit realkreditlån. Det er vigtigt at være opmærksom på dine forpligtelser som skatteydere. Du skal muligvis foretage yderligere betalinger, hvis det beløb, du skylder, er større end det beløb, du skylder.

For at se, om du er berettiget til betalinger med økonomisk effekt, skal du besøge IRS-webstedet. Disse betalinger kan være værd op til $ 1200 pr. Person og $ 2,400 for ægtepar. Hvis du er forælder, kan hvert barn være berettiget til denne kredit. Selvom de fleste mennesker ikke behøver at gøre noget for at modtage deres betalinger, kan de, der gør det, måske.