En rente kun refinansiering lån er en fantastisk måde for kyndige husejere at maksimere deres cash flow. Renter kun refinansierings lån er anderledes end en tradition refinansiering låna pengar. Med en traditionel refinansiering lån, du betaler både princippet om lånet og renter af lånet. Med renter kun refinansiering lån, boligejer er givet mulighed for at betale både princippet og renter af lånet eller kun renter, ved hjælp af de ekstra penge, der ville have været brugt på princippet om at købe eller investere for andre ting.

Renter kun refinansierings udlån kan være meget lig traditionelle refinansierings lån. For eksempel, begge typer af realkreditlån normalt har den samme rente, så du normalt ikke spare fra et produkt til et andet, og du kan tage en rente kun lån med enten en fast sats eller justerbar sats.

For det meste, de fleste renter kun lån giver låntageren mulighed for at vælge mellem at betale både princippet og renter eller bare renten for en fast sigt. For eksempel, din interesse kun lån vil give dig mulighed for de første 10 år af lånet. Efter 10 år er gået, skal du altid betale både princippet og renter.

Fordele af renter kun refinansiering lån

Den største fordel ved en rente kun refinansiering lån er, at boligejer kan maksimere deres cash flow fra måned til måned. For eksempel, har brug for et par ekstra dollars en måned, forgå betaler princippet, nogle kyndige husejere selv give afkald på at betale princippet og i stedet tage de penge og investere det i deres 401K eller andre investeringsvirksomheder.

En anden fordel ved disse typer af lån er for boligejere, der har til hensigt at sælge deres hjem inden udgangen af lånet sigt. At have ekstra cash flow, når du har brug for det kan være en fantastisk måde at købe de ting, du har mest brug for, og da du vil flytte inden udgangen af lånet, med salg af hjemmet og dens opbygget egenkapital, kan du nemt tilbagebetale dit lån.

Mens renter kun refinansierings udlån kan være et populært alternativ, de er ikke uden risiko. For dem, der er afhængige af ikke at betale princippet på grund af det faktum, at de har problemer med at betale deres realkreditlån Vip Banks helt, dette kan signalere problemer forude. Sørg for, at hvis du vælger denne type lån, kan du håndtere frynsegoder. Sørg for at du har kontrol over din økonomi og afstå fra at grave dig selv i et hul.