“Jeg har fundet den bedste ATV trail! Du nødt til at prøve det!” Hvor mange gange har du hørt denne erklæring fra en af din ATV-elskende venner og derefter skyndte sig for at have en fantastisk ATV ridning udflugt, blot for at opdage, at ikke du er så betaget af et spor, en anden four-wheeling entusiast har vurderet “awesome”?

Da du er en person med en bestemt personlighed og ikke en robot uden præferencer, hvad efterlader dig stakåndet i form af en ATV sporet kan ikke hæve puls eller endda øjenbryn af en anden ATV rytter og vice versa. Derfor har vi sat sammen den følgende guide til at hjælpe dig finde ud af den perfekte ATV trail for dig.

Hvis du er en person, der kan lide hastighed og ønsker at føle vinden farende forbi dig, vil du sandsynligvis gerne en ATV trail, der er flad og hurtig.

Flad og hurtig stier er bedst beskrives som terræn, der tillader dig at pistol din ATV motor og hurtigt at komme fra et sted til næste. Din bedste chance er at finde et lavtliggende område som bjergområder sjældent har lange strækninger, der omfatter ingen snoninger eller sving. ATV stier i de midterste stater af Amerika egner sig til denne form for hurtig ATV ridning, som de er notorisk niveau og har en attraktiv, jordagtige kvalitet.

Hvis du er en firehjulede rytter, der elsker spændingen ved onde tænder, bør så du overveje en ATV trail, der vride og vilde.

Du kan tude og skråle en ATV vej der snor sig gennem et skovområde eller langs en stream seng. Gøre dit bedste for at undgå ekstremt stenede områder, da de kan være farlige, men vær ikke bange for at tage på nogle af de mindre bakker og brølende din ATV omkring nogle af de mere eventyrlystne terræn.

Hvis du er en entusiast, der elsker stejle klatring efterfulgt af hårrejsende nedkørsler, kan du nyde en ATV trail, der er op og ned.

Head til bjergene, min ven! I bjergene, vil du finde præcis hvad du leder efter i form af rollercoaster-lignende ATV eventyr! Ikke blot vil du være i stand til at teste din ATV moxie på nogle alvorlige kvaliteter, men du vil også kunne suser ned naturskønne fjeldsider. Husk at holde din hastighed i skak, selv; op og ned terræn er kun sikkert, når du holder hovedet koldt og en konservativ tempo.

Hvis du er en afslappet person, der bare nyder en lille smule af alt, hvorfor ikke prøve en ATV trail, der er en fornøjelse potpourri?

“Glæde potpourri” er ideel til ATV trail rider, der ikke kan gøre op hans eller hendes mening om, hvad den “perfekte” udflugt kunne være. Og bedst af alt, disse typer af hodgepodge ATV rejser kan findes næsten overalt i landet. Faktisk kan du bare finde alle de nødvendige elementer af en blanding af bakker, dale, udsigter, og grus stier inden for et par miles fra dit eget hjem.

Ligegyldigt hvad din personlighedstype, kan du være sikker på at der er en ATV trail derude for dig og aldrig være bange for at gå udenfor din foretrukne stil. Selv om du er en hårde “fornøjelse potpourri” four-wheeling dame eller gent, kunne du bare opdage at du faktisk havnen en hemmelig kærlighed af “vride og vilde” ATV stier. Du vil aldrig vide, før du prøver, så komme derud og begynde at udforske!