Drømmer du om safari i Afrika, hvor du kan opleve de vilde dyr i deres naturlige habitat? Eller er du mere interesseret i den helt perfekte bryllupsrejse til Seychellerne, men selve brylluppet har spist hele budgettet? Så er et forbrugslån måske noget for dig?
Rigtig mange af os går og drømmer om at opleve den store vide verden, men det koster penge. I dag er det muligt at finansiere din drømmerejse med et forbrugslån på nettet. Det er nemt og hurtigt – og du kan betale af i små bidder, når drømmen er levet ud.

Hvem kan ansøge om et forbrugslån?

Det kan alle. Men der er dig få krav, du skal kunne opfylde før du kan komme i betragtning til at få din ansøgning godkendt.
Går du og drømmer om at tage på dit livs rejse, men det er lidt stramt med finanserne, så kan du altså låne pengene online, hvis du lever op til følgende krav:

  • Du skal være minimum 18 år og myndig. Flere steder er de begyndt at sætte alderen op til 21 eller 23 år, for at forsøge at sikre tilbagebetalingen.
  • Du skal være dansk statsborger og have en dansk NemKonto, pengene kan indbetales på.
  • Du må ikke være registreret i Debitor registeret eller hos RKI.
  • Du skal kunne dokumentere, at du har en fast indkomst.

Lever du op til disse få krav er du til gengæld allerede godt på vej mod din drømmedestination. På ganske få minutter vil du få svar på din ansøgning og godkender du den, så får du pengene ind på din konto dagen efter.
Det er en super hurtig og praktisk måde at få dine drømme opfyldt og komme ud og opleve ting, du ellers ikke ville have oplevet.

Hvor kan du rejse hen?

Det er nok den allerbedste ting ved at lån penge online, frem for at gå i banken. Du behøver ikke at møde op personligt og redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Du behøver heller ikke at stille nogen form for sikkerhed i bytte.

Lige meget om du drømmer om en måneds backpacking i Thailand eller en måned i en amerikansk bil ned ad Route 66, så er du dækket ind med et lån online. Det er ikke op til dem at bestemme, hvad pengene skal gå til.
Det er dog deres opgave at sørge for, at de kommer tilbage igen og derfor er det en rigtig god ide for dig, at lægge ud med at lave et budget, så du har helt styr på, hvad tilbage betalingen kommer til at betyde for din hverdag. Men, når der er styr på det, så er der ikke andet at gøre end at pakke kufferterne og stikke af.