Jeg spurgt ofte af abonnenter til UK Auctionline web site at have et kig på deres eBay oversigter. Dette er normalt, fordi de ikke gør som godt sælge deres varer, som de havde håbet. Når jeg gå og se på listen vil jeg ofte finde, at de har gjort en eller flere af de almindelige fejl, at afskrækker tilbudsgivere.

1. for mange negativer. Nogle folk især tilflyttere til eBay har en meget reel frygt for at blive snydt eller flået. Derfor gælder de negativer i deres notering. Dette kan være i form af en lang liste over typer af betalinger de ikke vil acceptere eller betingelser, som de anvender. Noget andet jeg har set er advarslen at dig sælger vil ikke være ansvarlig for alle tabt i posten. Endnu værre er trusler som negativ feedback, hvis betalingen ikke foretages inden for en vis tid efter auktionen sluttede. Disse former for restriktioner og trusler er en stor stor omsætning for enhver potentiel tilbudsgiver.

2. høj forsendelsesgebyrer. Mest fornuftige mennesker er glade for at betale noget over omkostningerne ved Porto til dækning af emballage. Men da jeg så anden dag nogen der opladning $10 at skibet en $4. 99CD, der skubber det lidt. Hvis du tvivler på, hvordan visningerne gennemsnitlige bikdder hyped op forsendelsesomkostninger bare gå og læse commentgs på enhver eBay forum og se, hvad købere føler det.

3. ikke bruger et galleri fotografere. Jeg antager, at ingen, der er seriøse om at sælge på eBay vil overveje at sætte op nogen notering uden et billede. Jeg kan ikke tænke på ethvert element, der ikke ville gavne fra et fotografi. Men der er stadig et stort antal sælgere, der ikke bruger galleri feature for at have et fotografi ved siden af deres notering i søgeresultaterne. EBays egne tal viser, at brugen af et galleri fotografi kan øge den endelige bud figur med 12%.

4. indstilling du åbning bud prisen for højt. Hvis du ønsker at tiltrække de mest bud og derfor en højere endelige pris for din vare bør du ikke sætte for høje åbning bud pris. En lav åbning pris tiltrækker afslappet browsere, som der et bud lige på off chance for at få en god handel. Når et par bud er optaget andre folk begynde at lægge mærke til og komme til din fortegnelse at se hvad det hele handler om. Så før du ved af det, er prisen skyder op. Men hvis du starter med for høj en pris du kan ende op som en af de mange lister, der tiltrækker ingen bud på alle.

5. ikke kommunikere. Jeg kender nogle eBay sælgere, der virkelig harmes at skulle besvare e-mails. Faktisk kender jeg nogle, der bare ikke besvare spørgsmål fra sælgere. Hvor dumme er dette? Et spørgsmål fra en sælger er en fantastisk mulighed for dig at opbygge rapport med en potentiel køber. En hurtig og behagelig reaktion vil næsten helt sikkert tilskynde bud mens en curt eller et ikke-svar vil ikke.

Den nederste linje er, at eBay er et tal spil, jo flere mennesker du kan få til at byde på dine varer, jo højere pris vil de opnå. Derfor er det vigtigt at gøre alt, hvad du kan for at tilskynde til budgivning ikke forsøger at afværge det.